Open Source... ook voor mkb een logische keus

Ook voor het midden en klein bedrijf is het mogelijk om te innoveren met software via de zogeheten open source. Een type software die gratis gebruikt kan worden en een ondernemer op laagdrempelige manier in staat stelt bedrijfsprocessen zoals; logistiek, administratie of projectmanagement naar eigen wens aan te passen en in te zetten.

Een voorbeeld van een open source is Linux die aan de basis staat van een aantal revolutionaire technologische ontwikkelingen. Zo zijn Steve Jobs's IOS en OSX de besturingssystemen van iPhones en Macbooks hierop gebaseerd. Maar ook Google gebruikt Linux open source om het Android imperium op te bouwen.

En mocht u nog steeds niet overtuigd zijn: de open source zoals Linux staat ook aan de basis van de virtualisatie technologie van VMware, de grootste aanbieder van virtualisatie software.

Grote kans dat u de afgelopen minuten gebruik heeft gemaakt van een van deze technologie├źn.

Hoe kan uw bedrijf van open source profiteren? Er zijn tal van open source software die u volledig kosteloos kunt inzetten om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. CMS of CRM software maar ook Service Delivery Management software gebaseerd op de ITIL werkwijzen, zijn een paar voorbeelden hiervan.

Microsens Automatisering implementeert al meerdere jaren met succes open source software bij het midden en klein bedrijf. Wij kunnen deze software modelleren zo dat deze precies aansluiten op uw bedrijfsmodel.

We zullen de komende tijd een aantal van deze software de revue laten passeren. Wilt u nu al kennis maken met deze open source oplossingen?

Mail of bel dan gerust voor een vrijblijvende afspraak 030-2980214 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.