Bilthovense ondernemersvereniging maakt kennis met Microsens

Onder belangstelling van ruim 40 leden van de Bilthovense ondernemersvereniging, BCB, presenteerden Adrian Peptine en zakenpartner Anton van Beek, op woensdag 2 maart, automatiseringsbedrijf Microsens en het concept Smart inBusiness.

De BCB was te gast aan de Kortelaan in Bilthoven bij Adrian Peptine, oprichter en eigenaar van MicroSens. Tijdens de avond vertelt Adrian hoe MicroSens een full service ICT bedrijf ‘vanuit de basis, een groot verschil maakt’. Met zijn bijzondere achtergrond, waarin Adrian op zijn 18e met 150 Duitse mark vanuit Roemenië naar het westen vertrok voor een beter bestaan, trok hij snel de aandacht van de ondernemers. In zijn verhaal wordt duidelijk hoe wilskracht, ambitie met een flinke dosis nieuwsgierigheid kunnen leiden tot een goed lopend ICT bedrijf gericht op het MKB, onderwijs en overheid.

Vervolgens vertelt Anton van Beek over het concept Smart inBusiness, een online platform voor iedere professional die het anders wil doen. Door krachten en expertise te bundelen in een platform kunnen ondernemers snel van elkaars diensten gebruik maken, elkaar inspireren en of best practices uitwisselen. Beide presentaties gaven genoeg stof voor animerende nagesprekken onder het genot van een hapje en een drankje.

Wilt u meer weten over Smart inBusiness, kijk dan op www.smartinbusiness.nl