Migraties

Elk bedrijf, groot of klein, krijgt te maken met ICT-migraties. Bijvoorbeeld omdat u meer functionaliteit wilt, nieuwe applicaties gaat gebruiken, verschillende ICT-omgevingen wilt samenvoegen of gewoon kosten wilt besparen. MicroSens helpt u met een heldere aanpak om snel en slim te migreren.

Migratie: techniek

Een succesvolle ICT-migratie kent bij Microsens drie elementen: techniek, mensen en implementatie. Voor de techniek maken we een doortimmerd plan voor de hele migratie met daarin de 4 W’s en 1 H: wie, wat, waar, wanneer en hoe. De 5de W, waarom, gebruiken we om kritisch te blijven en haalbare doelstellingen neer te zetten.

Migratie: mensen

Een ICT-migratie staat of valt met de mensen, uw medewerkers. De meeste mensen houden niet van veranderen en dus ook niet van migreren. Wij begrijpen dat en werken daarom met een change-managementplan, zodat uw medewerkers snel en met minder weerstand migreren naar een nieuwe applicatie, omgeving of infrastructuur.

Migratie: implementatie

Bij het uitvoeren van migratieprojecten, de implementatie, voeren wij het projectmanagement voor u. Of met u, net wat u wilt. Dat doen we met moderne technieken als Prince2, zodat u snel en gestructureerd resultaat ziet.

Migraties volgens Microsens

Korte doorlooptijden voor alle ICT-migraties, van eenvoudig tot complex
Haalbare doelstellingen tegen reële kosten
Oog voor techniek, mens en resultaat
Gebruik van de laatste kennis en technologieën voor ICT-migraties binnen uw branche