Consulting

Met Microsens consulting krijgt u een gedegen change-managementplan om uw ICT met succes te optimaliseren met zo min mogelijk risico’s. Een degelijk en vooral praktisch advies om met uw ICT het beste bedrijfsresultaat te bereiken. Dat kan voor de hele organisatie of voor deelprojecten. Voor grote en kleine bedrijven. Maar altijd nuchter en gericht op wat haalbaar is.

Voorbeelden van

- Uw bedrijf heeft een administratief systeem dat betrouwbaar is, maar duur in onderhoud. Hoe kan ik kosten verlagen zonder verlies van kwaliteit?
- U wilt ICT inzetten voor een sneller logistiek proces met minder kans op fouten. Wat is er mogelijk en hoe pak ik dat aan?

Microsens consulting kijkt naar techniek én mensen

Microsens consulting bespreekt eerst uw huidige situatie met u en brengt uw doelen in kaart. We kijken wat beschikbaar is en stellen specificaties op. We onderzoeken welke hardware, software of beide u nodig hebt en modelleren de software naar een werkende oplossing voor uw bedrijf.

Naast de techniek, richten we ons ook op de mensen, de belangrijkste factor om ICT te laten slagen. Is hun kennis nog op peil of zijn ze met een gerichte training snel weer op niveau?

Consulting als technische sparring-partner voor Management Teams

Speciaal voor MT’s die geen ICT-manager hebben, maar wel de strategische rol van ICT onderkennen, is Microsens consulting een technische sparring-partner. En soms ook voor de ICT-manager zelf. Microsens consulting adviseert welke processen u met ICT kunt verbeteren en hoe. Opnieuw met een kritisch oog voor kosten en risico’s.

Consulting volgens microsens

  • Praktisch advies om met ICT het beste bedrijfsresultaat te bereiken
  • Voor grote en kleine bedrijven; organisatiebreed of voor deelprojecten
  • Op basis van de laatste technologieën en kennis van sectoren en bedrijfsprocessen
  • ICT sparring-partner voor Management Teams