Co-sourcing en outsourcing

Voor korte of langere tijd een externe ICT-specialist in huis halen? Het kan met ICT co-sourcing en outsourcing. Hierbij neemt iemand voor een deel of volledig de verantwoordelijkheid voor uw ICT-management. U vertelt ons wat u nodig heeft en wij leveren een dienst op maat. Praktisch en realistisch.

ICT outsourcing

Bij ICT outsourcing neemt een ICT-specialist van MicroSense de regie over uw ICT, of een deel daarvan. De ICT-specialist zet zijn of haar kennis, ervaring en advies in voor uw digitale infrastructuur en applicaties. U kunt rekenen op flexibiliteit in uren, tarieven en plaats (in-house of op afstand).

ICT co-sourcing

Bij ICT co-sourcing houdt u zelf de regie over uw ICT, maar schakelt u een ICT-specialist van MicroSense in om samen met u een team te vormen. Om mee te denken en mee te werken. Dat kan voor een project maar dat kan ook structureel wanneer uw organisatie een aantal uur per maand de kennis en ervaring van 'iemand van buiten' wil gebruiken. Uiteraard zijn wij hier ook flexibel in uren, tarieven en plaats.

Al met al zorgt monitoren voor zekerheid en continuïteit in het beheer van netwerken. Er is minder uitval en er zijn sneller oplossingen als zich toch een storing voordoet. Met monitoring worden de kosten in het onderhoud en beheer van een netwerk daarnaast meer voorspelbaar.

Co-sourcing en outsourcing bij MicroSense

  • Volledig of gedeeltelijk regie over uw ICT;
  • Passend bij wat uw organisatie nodig heeft;
  • Flexibiliteit in uren, tarieven en plaats;
  • Ideaal voor mkb en ICT-afdelingen van grote organisaties.