Co en outsourcing

ICT outsourcing en cosourcing geven u de mogelijkheid om voor kortere of langere tijd een externe ICT-specialist in huis te halen. Iemand die voor een deel of volledig de verantwoordelijkheid neemt voor uw ICT-management. U vertelt ons wat u nodig hebt en wij leveren u een dienst op maat. Praktisch en realistisch.

ICT outsourcing

Bij ICT outsourcing levert Microsens een ICT-expert die kennis en ervaring binnenbrengt in uw bedrijf. Hij neemt zelfstandig de regie over uw ICT of een deel ervan. Hij zet zijn kennis, ervaring en advies in voor uw infrastructuur en applicaties. U kunt rekenen op flexibiliteit in uren, tarieven en plaats (in-house of op afstand).

ICT cosourcing

Bij ICT-cosourcing houdt u zelf de regie over uw ICT, maar schakelt u een ICT-specialist van Microsens in om samen met u een team te vormen. Om mee te denken en mee te werken. Dat kan zijn voor een project, maar ook omdat u structureel een aantal uren per maand de kennis en ervaring van ‘iemand van buiten’ wilt gebruiken. Natuurlijk zijn we ook hier flexibel in uren, tarieven en plaats.

ICT outsourcing en cosourcing volgens Microsens

  • Gehele of gedeeltelijke regie over uw ICT
  • Passend bij wat uw bedrijf nodig heeft
  • Flexibiliteit in uren, tarieven en plaats
  • Ideaal voor MKB, maar ook voor ICT-afdelingen in grotere organisaties