Applicatie ontwikkeling

Denkt u bij applicatie-ontwikkeling aan omvangrijke trajecten die veel tijd kosten? Niet nodig, want Microsens ontwikkelt nieuwe of aanvullende software die snel resultaat oplevert. Zeker met de laatste ontwikkelmethoden, zoals Scrum.

Applicaties ontwikkelen met Scrum

Microsens ontwikkelt applicaties voor alle bedrijfsprocessen. Voor grote en kleine organisaties. Als ontwikkelmethode gebruiken we Scrum. Dat betekent dat u al na korte tijd met uw applicatie of een deel ervan aan de slag kunt. We luisteren goed naar uw wensen en ontwikkelen alleen wat u echt nodig hebt. Uitbreiden kan altijd. Zo houden we ook de kosten in de hand.

Geld verdienen met een nieuw ontwikkelde applicatie

Vaak verdient u het geld en de tijd die u investeert in de ontwikkeling van uw applicatie in no-time terug. Dat is in ieder geval wat klanten ons vertellen. Een goed geprogrammeerde applicatie is vaak goedkoper dan dat mensen extra werk moeten doen of dat u eventuele fouten die daaruit ontstaan, moet herstellen. U bespaart ook tijd. Tegelijkertijd verbetert een nieuwe of aanvullende applicatie direct de kwaliteit van uw proces.

Applicatie-ontwikkeling  volgens Microsens

  • Korte ontwikkelcyclus
  • Alleen ontwikkelen wat echt nodig is
  • Directe besparing van tijd en geld
  • Cross-platform ontwikkelen: geschikt voor elk systeem